Informatie waar je ├ęcht wat aan hebt

Nieuws, Vakupdates

Tot en met 24 maart alle examenonderdelen opgeschort

De directie heeft vandaag besloten alle SE-onderdelen die gepland stonden voor 18-03-2020 tot en met 24-03-2020 op te schorten. Wanneer leerlingen de gemiste schoolexamenonderdelen kunnen inhalen, is nog volledig onduidelijk. We zijn hiervoor afhankelijk van beslissingen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zodra de directie duidelijkheid kunnen geven, doen ze dat.

Ook voor de Centrale Examens geldt, dat we afhankelijk zijn van richtlijnen van het ministerie. Wij gaan er dus voorlopig van uit dat de Centrale Examens zullen doorgaan en blijven adviseren door te gaan met voorbereidingen voor het CE. Docenten zullen daar ook bij blijven helpen en jullie digitaal zoveel mogelijk ondersteunen.

Geef een reactie