Informatie waar je écht wat aan hebt

Nieuws

Corona-update donderdag 19 maart

Thuiswerken
Normaal gesproken zouden jullie op school zitten en lessen volgen. Die tijd gaan jullie niet  maken nu jullie thuis het werk moeten doen. We verwachten wel dat jullie per dag vergelijkbare tijd steken in het schoolwerk. Bij benadering uiteraard want sommigen zullen meer tijd nodig hebben dan anderen. Ook is het natuurlijk afhankelijk van de vakken en opdrachten die jullie krijgen van de docenten.

Huiswerkhulp
Er zijn al leerlingen die gebruik maken van de hulp van Klassestudent. Zij vragen of jullie er aan willen denken de vragen die jullie hebben voor 15.00 uur door te geven. Zoals in de instructies staat.

Mentor neemt contact met je op
Mentoren nemen begin volgende week contact met jullie op om te vragen of het goed met jullie gaat. Wij  sturen jullie eind deze week een vragenlijst (link naar Google forms). Willen jullie deze invullen voor het gesprek met je mentor? Je bent dan ook voorbereid op het soort vragen dat je mentor gaat stellen.

Eindexamenleerlingen
Na je mondelinge SE’s moet je je geleende boeken inleveren. Je kunt de boeken inleveren in de boekenbak in de bibliotheek.
Ziekmelden voor de SE-onderdelen van komende week: net als normaal moet je je vooraf, als je ziek of afwezig bent bij een SE-onderdeel afmelden via een mail aan tvanwingen@erasmuscollege.nl (6V), mbrand@erasmuscollege.nl (5H) of bsmeets@erasmuscollege.nl (4M). Nog steeds gelden de richtlijnen dat je niet naar school komt als je verkouden of grieperig bent. Ook in dat geval moet je je dus absent mailen. Voor mogelijke zieke leerlingen hebben we op korte termijn inhaaldagen gepland, hierover later meer.
Het is mogelijk dat er docenten zijn die niet op school hun mondelinge SE’s kunnen afnemen. Wij bereiden ons er op voor dat dat dan via een internetverbinding gaat. Je komt dan wel op school, wij zorgen dan voor de techniek die daarbij hoort.
Tot slot
Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en je dierbaren en blijf ook bewegen! Volg meester Mike Moi op instagram! Vandaag komt op de site een filmpje van jullie medeleerlingen, om jullie een beetje op te vrolijken

Geef een reactie