Informatie waar je ├ęcht wat aan hebt

Nieuws

Corona-update donderdag 26 maart

We begrijpen heel goed dat jullie vragen hebben over de testweken en jullie overgang naar het volgende schooljaar. Wij zijn natuurlijk ook al aan het nadenken over de situatie na 6 april, of zelfs later, als de school weer open mag.

Waar we helaas nog niks over kunnen zeggen
Over onderwerpen als overgangsnormen, testweken, cijfers geven, toetsen afnemen, en dergelijke kunnen we echter nog geen andere uitspraken doen, dan dat het onze aandacht heeft. Uiteindelijk hangt dit ook af van hoe lang de school nog dicht moet blijven. Met de schoolleiding en MR zullen we hierover, zodra we meer duidelijkheid hebben, uitgebreid spreken. Natuurlijk houden we rekening met de bijzondere omstandigheden. Jullie horen hier natuurlijk ook over.

Zorg ervoor dat je bij blijft met thuis aan school werken
We gaan er van uit dat jullie het huiswerk en schoolwerkzaamheden thuis uitvoeren en volgen. Dan blijf je immers bij met wat de docenten belangrijk vinden en kun je als de school weer begint, goed aansluiten. Mocht dit niet goed lukken, vraag dan gewoon om hulp bij je ouders, je mentor of anderen.

31 maart weten we meer!
Het kabinet heeft aangekondigd dat ze aanstaande dinsdag, 31 maart, meer informatie geven over de huidige en eventuele maatregelen. Wij volgen deze berichtgeving op de voet. Het gaat dan ook over de vraag of de school nog dicht blijft na 6 april.

Geef een reactie